Ju lutem prisni

RRETH NESHKosova Invest A.G. SH.A.


Kosova Invest është nje kompani e re me seli në Istog, me menagjer Klaus Reinecke. Shoqeri aksionare, distributor i produkteve të ndryshme të kualitetit të lartë bazuar në teknologjinë e fundit për Kosovë dhe shtetet tjera të afërta.

Kjo kompani bën shitjen e produkteve me shumicë dhe pakicë. Produkte me gamë të gjerë, produkte të ndryshme për makina nga ROWE një kompani në Gjermani e njohur për kualitet dhe shërbime në kohë minimale, produkte si vajra, graso, aditivë,si dhe produkte të ndryshme nga SZ Water Treatment si filter të ujit, lëngje për panelet solare etj.


Na kontaktoni