Ju lutem prisni
Thumb

HIGHTEC SYNT RSV SAE 0W-20

vajra


Vaj premium i bazuar në teknologjinë sintetike HC për motorët e benzinës dhe naftës me dhe pa turbocharger. E pershtatshme per perdorim ne automjete me sisteme filtrimi te grimcave të naftës sipas specifikimeve te prodhuesit.


Art. Nr. — 20260

Kualiteti i ketij produkti eshte ekuivalent me EEC standarded
Volvo VCC RBS0-2AE
ACEA C5

Përmbajtja Paleta (copë) Paketimi (copë)
1000L11
200L21
60L121
20L301
5L1404
4L1804
1L60012