Ju lutem prisni
Thumb

HIGHTEC SYNT RS HC SAE 0W-20

vajra


Vaj motori me performancë të lartë shumëshkallësh bazuar në teknologjinë sintetike HC. Të përshtatshme për motorët me naftë, me benzin dhe të gjitha makinat hibride (hibride mikro, të butë, të plotë dhe plug-in).


Art. Nr. — 20134

Kualiteti i ketij produkti eshte ekuivalent me EEC standarded
ACEA A5/B5
API SN/CF

Përmbajtja Paleta (copë) Paketimi (copë)
1000L11
200L21
60L121
20L301
5L1404
4L1804
1L60012