Ju lutem prisni
Thumb

HIGHTEC RACING KÜHLSYSTEMSCHUTZ

vajra


Mbrojtje e sistemit të ftohjes (jo antifriz) i bazuar në ujë, i gatshëm për përdorim, i zhvilluar posaçërisht për përdorim në motorët e garave dhe motorët e konkurrencës. Përmirësimi i transferimit të nxehtësisë duke mbrojtur kundër kavitacionit dhe korrozionit në temperatura të larta. Plotësisht i pajtueshëm me të gjitha materialet që zakonisht përdoren në sistemin e ftohjes.


Art. Nr. — 21002

Kualiteti i ketij produkti eshte ekuivalent me EEC standarded
ASTM D3306
ASTM D4340
ASTM D4985
SAE J1034
JIS K 2234

Përmbajtja Paleta (copë) Paketimi (copë)
5L1404