Ju lutem prisni
Thumb

HIGHTEC RACING GREASEGUARD RLF2

graso


Graso për kushinetat e rrotave, e zhvilluar posaçërisht për kushinetat e rrota nën tendosje të lartë mekanike në makina për gara. Kjo graso është jashtëzakonisht e qëndrueshme në temperaturë, rezistente ndaj compressionit dhe karakterizohet nga një performancë e mirë e temperaturës së presionit të rrjedhës, si dhe efektivitet i shkëlqyeshëm i lubrifikimit edhe nën tendosje të lartë.


Art. Nr. — 50203

Përmbajtja Paleta (copë) Paketimi (copë)
1KG1