Ju lutem prisni
Thumb

HIGHTEC RACING GREASEGUARD AWF1

graso


Lubrifikimi i boshtit të vozitjes, i projektuar posaçërisht dhe testuar me sukses për t'u përdorur në makinat për gara. AWF1 është një yndyrje lubrifikuese për tendosje të rëndë mekanike. Për shkak të vajit bazë të lartë të viskozitetit, përdoret kryesisht në kushineta me shpejtësi të ulët periferike, lëvizje lëkundëse dhe stres të lartë.


Art. Nr. — 50303

Përmbajtja Paleta (copë) Paketimi (copë)
1KG1