Ju lutem prisni
Thumb

HIGHTEC RACING DIFFERENTIAL GEAR OIL SAE 75W-140 LS

vajra


Vaj sintetik me performancë të lartë,shumë shkallësh, i dizajnuar posaçërisht dhe testuar me sukses për përdorim në makinat për gara. Ky vaj boshti është veçanërisht i përshtatshëm për ndërrues të shpejtësive manuale dhe bosht me një diferencial të kufizuar me shumë disqe dhe siguron mbrojtje optimale ndaj lodhjës në kushte ekstreme.


Art. Nr. — 25040

Përmbajtja Paleta (copë) Paketimi (copë)
5L1404
1L60012