Ju lutem prisni
Thumb

HIGHTEC RACING GEAR OIL SAE 75W-90

vajra


Vaj boshti(dhëmbëzoresh) plotësisht sintetik, me performancë të lartë, shumë-shkallësh për ndërrues të shpejtësive manual, dizajnuar posaçërisht dhe testuar me sukses për përdorim në makinat për gara. Ky produkt karakterizohet nga një mbrojtje optimale nga lodhja nën stres maksimal dhe ndryshime të shpeshta të ngarkesës.


Art. Nr. — 25054

Përmbajtja Paleta (copë) Paketimi (copë)
5L1404
1L60012