Ju lutem prisni
Thumb

HIGHTEC SYNT RS SAE 0W-30 HC-C2

vajra


Vajra motorikë gjysmë sintetikë me shumë fërkime me shumë klasa, vaj të klasit të lartë për makina të pasagjerëve me motor për benzinë dhe naftë me ose pa turbocharger. Idealisht i përshtatshëm për përdorim në automjete me sisteme të filtrimit të grimcave të naftës në përputhje me specifikimet e prodhuesit.


Art. Nr. — 20247

Kualiteti i ketij produkti eshte ekuivalent me EEC standarded
ACEA C2
PSA B71 2312

Përmbajtja Paleta (copë) Paketimi (copë)
1000L11
200L21
60L121
20L301
5L1404
4L1804
1L60012