Ju lutem prisni
Thumb

HIGHTEC SYNTH RS SAE 0W-30 LV II

vajra


Vaj motori sintetik, me shumë nivele dhe me viskozitet të ulët, i zhvilluar posaçërisht për motorët VW / AUDI me një interval të zgjatur të ndryshimit të vajit, duke përfshirë teknologjinë e injektorit të pompës.


Art. Nr. — 20069

Kualiteti i ketij produkti eshte ekuivalent me EEC standarded
ACEA A1/B1-08
ACEA A5/B5-08
Fiat 9.55535-G1
VW 503 00/506 00/506 01

Përmbajtja Paleta (copë) Paketimi (copë)
1000L11
200L21
60L121
20L301
5L1404
4L1804
1L60012