Ju lutem prisni
Thumb

HIGHTEC SUNSPEED® RS SAE 0W-20

vajra


Vaj motori me performancë të plotë sintetike dhe miqësore me ambientin për motorët e makinave benzins. Gjenerata e re për mbrojtje të patejkalueshme të motorit.


Art. Nr. — 49820

Kodet e aprovuara
API SN-RC (Resource Conserving)
ILSAC GF-5
License No: 3181


Kualiteti i ketij produkti eshte ekuivalent me EEC standarded
API SM/SL/SJ
ILSAC GF-4/GF-3/GF-2/GF-1

Përmbajtja Paleta (copë) Paketimi (copë)
200L21