Ju lutem prisni
Thumb

HIGHTEC RACING MOTOR OIL SAE 10W-60

vajra


Vaj motori sintetik shumë efikas i karburantit i bazuar në teknologjinë MULTI-ESTER të zhvilluar rishtazi. Zhvilluar në mënyrë specifike dhe testuar për automjetet motorike. Ky vaj motorik do të tregojë performancën më të lartë dhe do të sigurojë fuqinë maksimale të motorit edhe nën stresin më të madh dhe kushtet kritike.


Art. Nr. — 20019

Përmbajtja Paleta (copë) Paketimi (copë)
5L1404
1L60012