Ju lutem prisni

Kosova Invest A.G. SH.A.

Kosova Invest është shoqëri aksionare me seli në Istog, distributor i produkteve të ndryshme të kualitetit të lartë nga Gjermania për Kosovë dhe shtetet tjera të afërta.

Rowe

Fabrika ROWE është njëra nga fabrikat më të mëdha dhe më moderne në Europe, e barabarte me 15 fusha futbolli.

Produktet

SZ Water Treatement

SZ Water Treatment është një degë e kompanisë ROWE, e cila ka bërë një zbulim inovativ në filterët ujit.

Produktet

Shërbimet dhe produktet tona


Më shumë se 1000 produkte në stok

ROWE


ROWE MINERALÖLWERK GMBH është themeluar në shkurt 1995 në Flörsheim-Dalsheim, Rheinhessen, Gjermani. Nën menaxhimin e suksesshëm të aksionarit të vetëm dhe drejtorit menaxhues, Dipl.-Ing. (FH) Michael Zehe, kompania u zgjerua dhe u zhvendos në Bubenheim (Pfalz) në pranverën e vitit 2000.

Produktet e cilësisë së lartë, koha e shkurter e dorezimit te produkteve dhe çmimet tërheqëse e bëjnë këtë kompaninë një partner të njohur brenda dhe jashtë vendit. Evropa Jugore dhe Lindore, Lindja e Mesme, Azia dhe Amerika e Jugut janë tregjet kryesore për tregtinë e eksportit të kompanisë.


Produktet

SZ Water Treatment


SZ Water Treatment System GmbH është një kompani e re, inovative në fushën e trajtimit të ujit dhe lëngjeve të transferimit të nxehtësisë. Fusha jonë kryesore është trajtimi dhe ripërdorimi i ujërave të ndotura industriale. Çdo vit, miliarda litra ujë të ndotur prodhohen në mbarë botën vetëm në industri. Me ndihmën e teknologjive të reja dhe të fundit, ne punojmë me partnerë të përzgjedhur në projekte anembanë globit për trajtimin e ujërave të ndotura industriale. Duke bërë kështu, ne jemi në gjendje të kursejmë miliarda litra ujë të pijshëm në mbarë botën.

Portofoli ynë përfshin gjeneratën e fundit të sistemeve të trajtimit të ujit dhe produkteve për trajtimin e problemeve të limescale, korrozionit, problemet organike dhe inorganike, të cilat përdoren me sukses si në shtëpi ashtu edhe në industri.


Produktet